0 product(en) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Uniekheid: Manchester City Voetbal Shirt 2023-24 Uitshirt

Werelds toonaangevende sportmerk PUMA heeft vandaag officieel het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023-24 van Manchester City Football Club onthuld. Het shirt is geïnspireerd op de levendige en altijd bruisende geest van de stad Manchester en viert de unieke persoonlijkheid van de stad en de mensen die samen de glorie van Manchester hebben opgebouwd.


Net zoals de stad Manchester, benadrukt het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023-24 van Manchester City ook overal zijn "uniekheid". Manchester staat bekend om zijn geschiedenis en erfgoed uit het industriële tijdperk, en de ontwerpers van het shirt hebben industrielelementen zoals hoge molens en levendige magazijnen in het ontwerp verwerkt. De algehele grafische afdruk op het shirt is geïnspireerd op de klassieke textuurpatronen uit de industriële archieven van de stad Manchester en is aangebracht op een klassieke witte achtergrond, Goedkoop Voetbal Shirt, wat een unieke en vooruitstrevende retrostijl creëert.


Opvallend is ook dat het nieuwe uitshirt details bevat die verwijzen naar de creatieve traditionele kleuren van de stad Manchester; de manchetten en de retro opklapbare kraag zijn uitgevoerd in een diepe baksteenrode kleur. Het clubembleem op de borst en het sponsormerk zijn uitgevoerd in een levendige gouden glans, geïnspireerd op de beroemde rode bakstenen gebouwen in de Ancoats-wijk van Manchester. De binnenzijde van de kraag is voorzien van een silhouet van de skyline van de stad met fabrieken. Van de straten van Manchester tot het grootste podium van Europa, het nieuwe uitshirt verbindt fans, team en stad nauw met elkaar.


"We wilden een shirt ontwerpen dat gemaakt is voor kampioenen," aldus Marco Mueller, Senior Director van de PUMA Team Sports-lijn. "Het nieuwe uitshirt van Manchester City combineert moderne ontwerpelementen met de stad zelf, en zowel op het veld als op de tribunes zal het resoneren bij de mensen die het dragen. Wanneer traditionele industriële kleuren en een retro opklapbare kraag samenkomen met modern design en geavanceerde technologie, ontstaat er een vooruitstrevende en toch klassieke stijl."


"We zijn verheugd om samen met PUMA ons nieuwe uitshirt te presenteren," aldus Serena Gosling, Director of Fan Experience and Retail & Licensing bij Manchester City. "Als onderdeel van onze Aziatische zomertournee werden zowel het thuisshirt ter viering van het 20-jarig jubileum van ons stadion Etihad, dat we in mei hebben uitgebracht, als het opwindende tweede uitshirt dat vorige maand in Tokio is gelanceerd, zeer goed ontvangen en hebben ze opnieuw verkooprecords van de club gebroken. We hopen van harte dat onze fans de inspiratie en het ontwerp van dit nieuwe uitshirt leuk zullen vinden."


Het spelersuitshirt Het nieuwe uitshirt van Manchester City Shirt voor het seizoen 2023-24 zal twee versies bevatten. Het spelersuitshirt zal PUMA's lichtste prestatieshuisstof ooit, ULTRAWEAVE, en de vochtregulerende technologie dryCELL bevatten. Door het gebruik van lichtgewicht stretchstof aan alle vier de zijden wordt het shirt aanzienlijk lichter, wat spelers en het team helpt om sneller en energieker te zijn op het veld, en betere prestaties mogelijk maakt. Het fanshirt zal worden gemaakt van 100% recyclebaar polyester gecombineerd met de klassieke dryCELL vochtregulerende technologie.


Op 12 augustus zullen de spelers van Manchester City voor de eerste wedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen 2023-24 tegen Burnley voor het eerst in dit uitshirt verschijnen, waarmee ze officieel hun reis naar glorie voor dit seizoen beginnen.

Verwante Tags

Manchester City Shirt Manchester City 2023-24 Goedkoop Voetbal Shirt

Nieuws gerelateerde Producten

Manchester City Voetbalshirt 2023-24 Uittenue Heren

Manchester City Voetbalshirt 2023-24 Uittenue Heren

€29,39 €93,95 Ex Tax: €29,39

Manchester City Voetbalshirt 2023-24 Thuistenue Heren

Manchester City Voetbalshirt 2023-24 Thuistenue Heren

€29,99 €93,95 Ex Tax: €29,99

Manchester City Voetbalshirt 2023-24 Thirdtenue Heren

Manchester City Voetbalshirt 2023-24 Thirdtenue Heren

€30,99 €93,95 Ex Tax: €30,99

x