0 product(en) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Nederlands nationale ploeg onthult nieuwe thuis- en uitshirts voor EK 2024

Nike en de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) hebben de gloednieuwe thuis- en uitshirts voor het Nederlands elftal voor het EK 2024 gelanceerd. Het nieuwe thuisshirt van Oranje voor 2024 eert de levendige en creatieve Nederlandse cultuur met een verfrissende look in de kenmerkende oranjetint. Gemaakt van lichtgewicht ademend breiwerk met contrasterende zijstrepen en een opvallend Liteflex-teamlogo op de borst. Het uitshirt combineert drie blauwtinten met een minimalistische geometrische print, terwijl de kraag, mouwen en leeuwenmotief accenten van oranje dragen, de iconische teamkleur.  


De nieuwe shirts eren de energieke en creatieve Nederlandse cultuur, met een vernieuwd kroonmotief aan de binnenkant van de kraag. De Nike 2024 mannen- en vrouwenshirts voor nationale teams gebruiken Dri-FIT ADV-stoftechnologie, wat het toppunt van Nike's prestatiekleding vertegenwoordigt.


De EK 2024-shirts zijn ontwikkeld met inzichten van het Nike Sport Research Lab en geavanceerde body-mapping voor superieure bewegingsvrijheid en ventilatie in de belangrijkste zweet-zones, zodat spelers optimaal voorbereid zijn op het wereldpodium deze zomer. De technologische innovaties op het gebied van voetbalshirts stellen nieuwe normen voor prestatieverhogende ontwerpen.


Met een 4D-data-gedreven en computational design-aanpak is elk element van de shirts verbeterd. Het Nike-ontwerpteam gaf de kleurstellingen voor 2024 een nieuwe energie met een levendige 'Metaprism' kleurthema, dat de traditionele teamkleuren verrijkt vanuit perspectieven van licht en beweging.


Elke teamkleurstelling heeft een unieke persoonlijkheid gekregen met respect voor de esthetische erfenis van dat land of die regio.  


De Nederlandse mannen onder leiding van bondscoach [Vul naam in] en de vrouwenploeg van [Vul naam in] zullen deze iconische nieuwe shirts dragen tijdens het aanstaande EK 2024 toernooi. Sterspelers als [Vul namen in] zullen schitteren in de innovatieve high-performance tenues van Nike, terwijl heel Oranje hoopt op een succesvolle eindronde in de jacht op Europese glorie.

Verwante Tags

Euro 2024 Voetbal Shirt EK 2024 Nederlands Thuistenue 2024 Nederlands Uittenue 2024

Nieuws gerelateerde Producten

Nederlands Voetbalshirt EK 2024 Uittenue Heren

Nederlands Voetbalshirt EK 2024 Uittenue Heren

€30,99 €93,95 Ex Tax: €30,99

Nederlands Voetbalshirt EK 2024 Thuistenue Heren

Nederlands Voetbalshirt EK 2024 Thuistenue Heren

€30,99 €93,95 Ex Tax: €30,99

Kinderen Nederlands Voetbalshirt EK 2024 Uittenue (+ Korte Broeke)
Kinderen Nederlands Voetbalshirt EK 2024 Thuistenue (+ Korte Broeke)
x