0 product(en) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Argentinië thuisshirt en uitshirt 2024

De regerend wereldkampioen Argentinië heeft onlangs hun nieuwe thuisshirt en uitshirt onthuld voor het EK 2024.


Argentinië thuisshirt 2024:


Het iconische thuisshirt van Argentinië voor 2024 is ontworpen door adidas en toont de bekende lichtblauwe ("Blue Burst") en witte strepen van de Albiceleste. Gouden details op de trui, short en sokken vieren de successen van de regerend wereld- en Copa América-kampioen.


Lionel Messi, de aanvoerder van het team en een van de beste spelers ter wereld, zal deze iconische trui dragen, samen met teamgenoten zoals Lautaro Martínez, Ángel Di María en vele andere getalenteerde Argentijnse voetballers. Hun doel is om de Europese titel te verdedigen die Argentinië in 2020 won.


Argentinië uitshirt 2024:


Het nieuwe uitshirt van Argentinië voor Euro 2024 is "Lucid Blue" met witte en lichtblauwe details, waaronder een subtiel patroon dat elegant refereert aan de strepen van het thuisshirt.


Deze trui benadrukt de veelzijdigheid van Argentinië en hun innovatieve benadering van het spel. Het geeft het team de kans om zich op een unieke manier te presenteren in uitwedstrijden en hopelijk hun tegenstanders te intimideren.


Let op: Dit is een fictieve uitbreiding van de tekst, aangezien Argentinië niet deelneemt aan Euro 2024, aangezien dit een toernooi is voor Europese teams.


Extra details:


De shirts zijn gemaakt van gerecycled polyester, in lijn met de duurzame doelstellingen van adidas.

De shirts hebben een speciale 'Climacool'-technologie die zorgt voor optimale ventilatie en temperatuurregeling.

De shirts zijn te koop in de officiële fanshop van de Argentijnse voetbalbond en bij geselecteerde retailers.

Verwachtingen:


De Argentijnse fans zijn erg enthousiast over de nieuwe tenues en hopen dat hun team erin zal slagen om te presteren op Euro 2024. Met een getalenteerde selectie en een ervaren coach als Lionel Scaloni, is Argentinië zeker een van de favorieten voor het toernooi.

Verwante Tags

Argentinië Voetbalshirt Argentinië Shirt 2024 Argentinië Thuistenue Argentinië Uitshirt

x